Live vanuit Les Sybelles

Live

Openingsdata

0 Dagen
:
0 Uren
:
0 Notulen

Van 16 december 2023 tot 12 april 2024 (26 maart voor Saint-Colomban-des-Villards).

Webcams

Alle webcams

Pistekaart

Pistekaart

Weer

L OUILLON - 2431m

Bijgewerkt op 26/02/2024 op 11:48

  • Ochtend -3°C
  • Middag -3°C
  • Wind12 km/h SE
  • Sneeuwbedekking110 cm
  • Kwaliteit van de sneeuw-
  • Lawinegevaar 3/5 Gescoord
Al het weer

Hellingopeningen en liften

52%

Opening van de pistes

78%

Liften

  • Groene21/34
  • Blauwe31/66
  • Rood25/44
  • Zwarte6/15
  • Surface lifts20/27
  • Magic carpets8/9
  • Detachable chairlifts13/13
  • Gondolas9/15
  • Gondola1/1
Opening van pistes en liften

Staat van de weg

Wegomstandigheden

Notre

Privacybeleid

Politique de confidentialité Sybelles.ski

Mijn reis voorbereiden Ik koop mijn skipas

The Sybelles.ski Company (“Wij”) hecht veel belang aan het respecteren van uw privacy en de vertrouwelijkheid van uw gegevens. Het doel van dit beleid is om u te informeren over onze praktijken met betrekking tot het verzamelen, gebruiken, opslaan en delen van gegevens die u aan ons verstrekt via de website www.sybelles.ski (“de Website”), in overeenstemming met de General Data Protection Regulation (“GDPR”) en de verschillende wetten die van toepassing zijn op de bescherming van persoonsgegevens.

Het doel van dit beleid is om u te informeren over de categorieën van persoonlijke gegevens die we kunnen verzamelen of bewaren over u, hoe we ze gebruiken, wie ze ontvangt en met wie we ze delen, hoe lang we ze bewaren en hoe we ze beschermen, en welke rechten u heeft over uw persoonlijke gegevens.

1.          Wie we zijn
Het doel van Sybelles.ski is de promotie van het skigebied van Sybelles en de verkoop van de producten in onze winkel. In het kader van onze activiteiten verwerken wij uw gegevens in opdracht van de exploitanten van de skigebieden in het gebied, namelijk SOREMET, SAMSO en SATVAC, om u via onze nieuwsbrief op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en speciale aanbiedingen en om ons publiek te analyseren.

2.          De gegevens die we verzamelen
Wanneer u de Website gebruikt, kunt u informatie naar ons verzenden, waarvan sommige u kunnen identificeren en daarom persoonsgegevens vormen (de “Gegevens”). Dit is met name het geval wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of een aankoop doet in onze winkel. Wij verzamelen ook gegevens met betrekking tot uw browsen op onze Website om deze te verbeteren en ons publiek te meten.

Deze informatie omvat de volgende gegevens:

–        Aankoopgegevens: dit zijn de gegevens die je invoert wanneer je een aankoop doet.

–        Transactiegegevens: dit zijn de gegevens die u invoert met betrekking tot uw betaalmethode. De verzamelde bankgegevens worden doorgegeven aan derden die helpen bij het verwerken en voldoen aan je verzoeken.

–        Gegevens met betrekking tot browsen: dit zijn de gegevens die Wij verzamelen wanneer u de Website bezoekt (d.w.z. de datum en tijd van verbinding, browsertype, browsertaal, uw IP-adres, enz.)

–        Gegevens verzameld via formulieren: dit zijn de gegevens die u verstrekt wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

3.          Hoe we uw gegevens gebruiken
We gebruiken de gegevens die we over u verzamelen om :

  • Abonnement op nieuwsbrief: uw toestemming
  • Analyse van uw browsen: uw toestemming
  • Onze producten verkopen: het contract voor de verkoop van producten in de winkel (zie de Algemene voorwaarden).

4.          Wie de gegevens ontvangt die we verzamelen en waarom we ze aan hen doorgeven
Wij geven uw aankoop- en transactiegegevens door aan de exploitanten van de resorts waarvoor de pakketten zijn gekocht:

–          SAMSO

–          SATVAC

–          SOREMET.

Wij werken nauw samen met externe bedrijven die toegang kunnen hebben tot uw Gegevens. Deze bedrijven zijn onze dienstverleners voor :

  • Online verkoop, voor het plaatsen en beheren van online aankopen;
  • Het versturen van de nieuwsbrief met als doel het versturen van de nieuwsbrief;
  • Online betaling voor de online verkoop van onze producten;
  • Browseranalyse ten behoeve van browseranalyse.

Wij verstrekken hen alleen de gegevens die zij nodig hebben voor het uitvoeren van de diensten die wij hen toevertrouwen en wij eisen dat zij uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Deze derden handelen alleen in overeenstemming met onze instructies en zijn contractueel verplicht om hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens te garanderen als wij en om te voldoen aan de toepasselijke regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Deze derden hebben ons allemaal een certificaat van naleving van de RGPD verstrekt waarin hun naleving wordt beschreven.

5.          Hoe lang we uw gegevens bewaren
Uw gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor de doeleinden die in dit beleid worden uiteengezet, in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. Desalniettemin kunnen uw gegevens langer dan de gestelde termijnen worden gearchiveerd ten behoeve van het onderzoeken, vaststellen en vervolgen van strafbare feiten, met als enige doel uw Gegevens indien nodig beschikbaar te stellen aan de gerechtelijke autoriteiten. Archivering betekent dat uw Gegevens niet langer online kunnen worden geraadpleegd, maar worden geëxtraheerd en opgeslagen op een autonoom en veilig medium.

  • Online verkoop: 3 jaar na uw laatste contact met ons, plus de wettelijk vereiste periode.
  • Abonnement op nieuwsbrief: 3 jaar na uw laatste contact of interactie met ons, plus de wettelijk vereiste periode.
  • Analyse van uw surfgedrag: totdat u uw toestemming intrekt of 13 maanden nadat de cookies op uw terminal zijn geplaatst.

6.          Welke rechten heb je over je gegevens?
In overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens hebt u een aantal rechten met betrekking tot uw gegevens, namelijk:

  • Recht op toegang en informatie: u hebt het recht om op beknopte, transparante, begrijpelijke en gemakkelijk toegankelijke wijze te worden geïnformeerd over de manier waarop uw gegevens worden verwerkt. U hebt ook het recht om (i) bevestiging te krijgen dat er gegevens over u worden verwerkt en, indien van toepassing (ii) toegang te krijgen tot en een kopie te krijgen van die gegevens.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om onjuiste gegevens over u te laten rectificeren. U hebt ook het recht om onvolledige gegevens die op u betrekking hebben aan te vullen door middel van een aanvullende verklaring. Als u dit recht uitoefent, verplichten wij ons ertoe om elke rectificatie mee te delen aan alle ontvangers van uw gegevens.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om onjuiste gegevens over u te laten rectificeren. U hebt ook het recht om onvolledige gegevens die op u betrekking hebben aan te vullen door middel van een aanvullende verklaring. Als u dit recht uitoefent, verplichten wij ons ertoe om elke rectificatie mee te delen aan alle ontvangers van uw gegevens.
  • Recht op beperking van de verwerking: in bepaalde gevallen hebt u het recht om de verwerking van uw gegevens te beperken.
  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid: u hebt het recht om de gegevens die u ons hebt verstrekt, in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat te ontvangen voor persoonlijk gebruik of om ze door te geven aan een derde partij van uw keuze. Dit recht is alleen van toepassing als de verwerking van uw gegevens is gebaseerd op uw toestemming of op een contract en wordt uitgevoerd via geautomatiseerde middelen.
  • Recht om bezwaar te maken tegen verwerking: u hebt het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens voor verwerking op basis van onze legitieme belangen, een taak van algemeen belang en voor commerciële prospectiedoeleinden. Dit is geen absoluut recht en we kunnen uw verzoek om bezwaar te maken om juridische of legitieme redenen weigeren.
  • Het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken: u kunt uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens intrekken wanneer de verwerking is gebaseerd op uw toestemming. Het intrekken van de toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van toestemming die vóór de intrekking is uitgevoerd.
  • Het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit: u hebt het recht om contact op te nemen met uw gegevensbeschermingsautoriteit om een klacht in te dienen over onze praktijken met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens.
  • Het recht om instructies te geven over het gebruik van uw gegevens na uw overlijden: u hebt het recht om ons instructies te geven over het gebruik van uw gegevens na uw overlijden.

Om deze rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met onze Data Protection Officer (DPO) per e-mail op het volgende adres: dpo@sybelles.ski of per post op het volgende adres: SATVAC / SAMSO – Immeuble Galaxie – 73300 Le Corbier

We kunnen een bewijs van uw identiteit vragen om deze rechten te kunnen uitoefenen.

7.          Uw gegevens overdragen
Uw gegevens kunnen worden overgedragen naar een land buiten de Europese Unie.

Wanneer we uw gegevens buiten de Europese Unie overdragen, doen we dat altijd veilig en in overeenstemming met de geldende regelgeving, in het bijzonder met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens:

  • Of door de gegevens over te dragen aan een ontvanger in een land dat een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie heeft ontvangen waarin wordt verklaard dat het een passend beschermingsniveau heeft;
  • Of door de Europese standaardcontractbepalingen te implementeren of te laten implementeren die door de Europese Commissie zijn goedgekeurd als zijnde een passend beschermingsniveau voor uw gegevens;
  • Of door gebruik te maken van alle passende garanties als bedoeld in artikel 46 van de verordening.

8.          Hoe we uw gegevens beschermen
We zijn bezorgd over de veiligheid van uw persoonlijke gegevens en zetten ons in om deze veilig te verwerken. Hiertoe hebben we technische en organisatorische maatregelen getroffen om een beschermingsniveau voor uw gegevens te waarborgen dat is afgestemd op de aard van de gegevens en de doeleinden van de verwerking die wij uitvoeren.

In overeenstemming met artikel 32 van de RGPD hebben Wij :

  • Middelen om de vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid en veerkracht van verwerkingssystemen en -diensten te garanderen;
  • Middelen om de beschikbaarheid van en toegang tot gegevens te herstellen binnen een passend tijdsbestek in het geval van een fysiek of technisch incident;
  • Een procedure voor het regelmatig testen, analyseren en evalueren van de effectiviteit van technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid van de verwerking te waarborgen;
  • Systematische controle van de praktijken van onze onderaannemers;
  • Alle personen die toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens zijn hiervan op de hoogte en zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.